Louise Douglas Matthiesen (1967), læge og klinikejer

  • 1996 Læge fra Københavns Universitet.
  • 2004 Speciallæge i Almen Medicin.
  • 2005- Praktiserende læge.

Bred klinisk erfaring indenfor medicin, kirurgi, gynækolog og pædiatri erhvervet fra en vifte af hospitalsansættelser på bl.a. Gentofte og Næstved Sygehus samt Nordsjællands Hospital, Hillerød.

Har forskningserfaring inden for diabetologien. 

Privat er Louise gift og har 2 piger. Louise cykler og er en engageret vinterbader

 

Thomas Stig Hermansen (1977), læge og klinikejer

Fastansat speciallæge i klinikken.

Læge fra Københavns Universitet i 2006, og har en bred intern medicinsk erfaring inden for bl.a. infektionsmedicin og kardiologi. Færdiggjorde ph.d. inden for netop infektionsmedicin i 2016 og blev speciallæge i almen medicin i 2021. Thomas har endvidere erfaring fra forskellige hospitalsansættelser inden for kirurgi, pædiatri, gynækologi og psykiatri.

Er gift og har 3 børn på 8, 14 og 17 år, Thomas er glad for udendørsliv, løber og cykler meget.

 

Anne Sommerfeldt, fastansat speciallæge

Jeg er født i 1982 og vokset op i Nordjylland. I 2009 blev jeg færdiguddannet læge fra Aarhus Universitet. Derefter vendte jeg tilbage til det nordjyske og arbejdede et par år på Hjørring Sygehus og i lægepraksis i Hirtshals. Specialuddannelsen i almen medicin har jeg taget i Region Hovedstaden, hvor jeg har tilegnet mig bred erfaring fra lægepraksis og forskellige specialafdelinger på flere af hovedstadens hospitaler.

Efter at være blevet speciallæge i 2018 har jeg arbejdet deltid som lægevikar i lægepraksis og deltid som læge i et ambulatorie, der varetager behandling af alkoholproblemer. Jeg underviser desuden kommende praktiserende læger i øre-næse-hals sygdomme på vores specialekursus.

At jeg valgte at flytte hertil skyldtes, at jeg mødte min mand, som er her fra området. Vi har sammen 2 børn, en dreng og pige. Og seneste medlem af familien er hunden Rosa.

Jeg ser frem til at tage godt i mod dig/jer.

 

Maibritt Christine Elmeland, sygeplejerske

 

Maibritt er en erfaren og engageret sygeplejerske uddannet i 2006 fra Rigshospitalet. 

Hun har bred praksiserfaring og er kendt i lokalområdet fra tidligere ansættelser hos lokale praktiserende læger.

Maibritt har erfaring med alle kroniske sygdomme, diabetes, hjertesygdomme, sundhedsplejen, børn og ældre.

I vil møde hende som det første ved skranken, hvor hun vil være behjælpelig med at registre, tidsbestillinger etc, og også varetage selvstændige konsultationer.

 

 

Helle Tipsmark, sygeplejerske

 

Helle Tipsmark er ansat i klinikken per 1. september 2021 som konsultationssygeplejerske.

Helle har bred sygeplejefaglig erfaring fra akutmodtagelsen på Herlev sygehus igennem 16 år og har 1 års erfaring som konsultations-sygeplejerske i almen praksis.

Helle har en stor passion for dyr og har bl.a. hund.

Du vil møde Helle i klinikken til en lang række opgaver fra blodprøvetagning til årskontroller og diverse parakliniske undersøgelser.

 

Annette Barntved, Lægesekretær.

Jeg er uddannet lægesekretær fra Bispebjerg Hospital og har både arbejdet på hospital samt i primærsektoren og inden for medicinalindustrien som konsulent. 

I min fritid nyder jeg at spille golf.

Uddannelseslæger

Vi har almindeligvis en  eller flere uddannelseslæger tilknyttet der enten er i Klinisk Basisuddannelse (KBU) eller er på vej til at blive speciallæge i almen medicin.   

 

Anne-Sofie Schostag (1985)

 

Uddannet læge fra Københavns Universitet i 2013.

Er i gang med speciallæge-uddannelsen for at blive praktiserende læge.

Anne-Sofie har været i klinikken et halvt år og kommer aktuelt tilbage en dag om måneden i de næste år, for at vende tilbage igen fuld tid i 6 måneder.

Er gift og har 3 døtre på 8, 6 og 1 år.